Політика конфіденційності
Ваша конфіденційність дуже важлива для нас. Ми хочемо, щоб Ваша робота в Інтернет по можливості була максимально приємною і корисною, і Ви абсолютно спокійно використовували найширший спектр інформації, інструментів і можливостей, які пропонує Інтернет. Особиста інформація Членів, зібрана при реєстрації (або в будь-який інший час) переважно використовується для підготовки Продуктів або Послуг відповідно до Ваших потреб. Ваша інформація не буде передана або продана третім сторонам.

Які дані збираються на сайті
При добровільній реєстрації на Форум розвитку малого тасереднього підприємництва ви відправляєте своє Ім'я, E-mail, телефон через форму реєстрації.

З якою метою збираються ці дані
Ім'я використовується для звернення особисто до вас, а ваш e-mail для відправки вам листів розсилок, новин конференції, корисних матеріалів. Ваші ім'я та e-mail не передаються третім особам, ні за яких умов крім випадків, пов'язаних з виконанням вимог законодавства. Ваше ім'я та e-mail на захищених серверах сервісу sendpulse.com і використовуються відповідно до його політики конфіденційності. Ви можете відмовитися від отримання листів розсилки і видалити з бази даних свої контактні дані в будь-який момент, клікнувши на посилання для відписки, присутню в кожному листі.

Метою обробки персональних даних є забезпечення реалізації цивільно-правових відносин, здійснення розрахунків за послуги відповідно до Податкового кодексу України, Законом України «Про бухгалтерський облік та фінансову звітність в Україні».

Юридичною підставою обробки персональних даних є:
-Необхідність персональних даних для виконання договорів, в яких Ви є стороною, тобто ст. 6 п. 1 б. b ОРЗД;

-Необхідність персональних даних, для виконання правового зобов'язання Компанії, тобто ст. 6 п. 1 б. c ОРЗД (в обсязі, в якому ми використовуємо ці дані, наприклад, для того, щоб запропонувати Вам наші нові послуги);

-Юридичні обгрунтований інтерес Компанії, тобто ст. 6 п. 1 б. f ОРЗД (в обсязі, в якому ми використовуємо ці дані, наприклад, для моніторингу Вашої активності, для проведення маркетингових дій, для зв'язку з Вами, для впровадження програм лояльності, стягнення заборгованості, проведення аналізу статистичних даних, зберігання даних для архівних цілей).

Надання Вами персональних даних було необхідно для укладення договору і виконання укладеного між нами договору. Відсутність цих даних тягне за собою неможливість укладення та виконання цього договору.

Як ці дані використовуються
На сайті https://sme.forumkyiv.org/ використовуються куки (Cookies) і дані про відвідувачів сервісу Google Analytics. За допомогою цих даних збирається інформація про дії відвідувачів на сайті з метою поліпшення його змісту, поліпшення функціональних можливостей сайту і, як наслідок, створення якісного контенту і сервісів для відвідувачів. Ви можете в будь-який момент змінити налаштування свого браузера так, щоб браузер блокував всі файли cookie або оповіщає про відправку цих файлів. Врахуйте при цьому, що деякі функції і сервіси не зможуть працювати належним чином.

Як ці дані захищаються
Для захисту Вашої особистої інформації ми використовуємо різноманітні адміністративні, управлінські та технічні заходи безпеки. Наша Компанія дотримується різних міжнародних стандартів контролю, спрямованих на операції з особистою інформацією, які включають певні заходи контролю щодо захисту інформації, зібраної в Інтернет. Наших співробітників навчають розуміти і виконувати ці заходи контролю, вони ознайомлені з нашим Повідомленням про конфіденційність, норм та інструкцій. Проте, не дивлячись на те, що ми прагнемо убезпечити Вашу особисту інформацію, Ви теж повинні вживати заходів, щоб захистити її. Ми настійно рекомендуємо Вам вживати всіх можливих заходів обережності під час перебування в Інтернеті.Організовані нами послуги і веб-сайти передбачають заходи щодо захисту від витоку, несанкціонованого використання і зміни інформації, яку ми контролюємо. Незважаючи на те, що ми робимо все можливе, щоб забезпечити цілісність і безпеку своєї мережі і систем, ми не можемо гарантувати, що наші заходи безпеки допоможуть запобігти незаконний доступ до цієї інформації хакерів сторонніх організацій. У разі зміни цієї політики конфіденційності ви зможете прочитати про ці зміни на цій сторінці або, в особливих випадках, отримати повідомлення на свій e-mail.

НАДАННЯ ДОСТУПУ ДО ІНФОРМАЦІЇ
Ми надаємо доступ до вашої особистої інформації іншим особам тільки за таких обмежених обставин:

У нас є на це ваш дозвіл. Для передачі будь-якої конфіденційної інформації нам потрібно ваше явне згоду.

Відповідно до вимог реєстрів доменних імен інформація про власника домену повинна бути опублікована в системі Whois. У зв'язку з цим, ваше прізвище, ім'я, по батькові, адреса, поштовий індекс, телефон, e-mail адресу публікуються у відкритих джерелах, до яких має доступ будь-який користувач Інтернет.

У нас є достатні підстави вважати, що доступ, використання, збереження або розкриття такої інформації необхідно для:
дотримання законодавства України, в тому числі надання інформації на вимогу фізичних і юридичних осіб, установ, організацій будь-якої форми власності або державних органів, які мають право на отримання такої інформації згідно із законодавством України;
розслідування потенційних порушень Публічної оферти, що передбачає надання інформації про вас в відповідь на належним чином оформлений адвокатський запит з інформацією про порушення;
виявлення і запобігання шахрайських дій, а також вирішення проблем безпеки та усунення технічних несправностей;
захисту від безпосередньої загрози правам, майну або безпеки компанії Хостинг Україна, її користувачів або громадськості, в рамках законодавства України.

Права суб'єкта персональних даних
Компанія доводить до Вашого відома інформацію про Ваші права як суб'єкта персональних даних, які врегульовані Законом України «Про захист персональних даних», а саме:

1) знати про джерела збору, місцезнаходження своїх персональних даних, мету їх обробки, місцезнаходження або місце проживання (перебування) володільця чи розпорядника персональних даних або надати відповідне доручення щодо отримання цієї інформації уповноваженим ним особам, крім випадків, встановлених законом;

2) отримувати інформацію про умови надання доступу до персональних даних, зокрема, інформацію про третіх осіб, яким передаються персональні дані;

3) на доступ до своїх персональних даних;

4) отримувати не пізніш як за тридцять календарних днів з дня надходження запиту, крім випадків, передбачених законом, відповідь про те, обробляються чи персональні дані, а також отримувати зміст таких персональних даних;

5) пред'являти вмотивовану вимогу власнику персональних даних із запереченням проти обробки своїх персональних даних;

6) пред'являти вмотивовану вимогу щодо зміни або знищення своїх персональних даних будь-яким власником і розпорядником персональних даних, якщо ці дані обробляються незаконно чи є недостовірними;

7) на захист своїх персональних даних від незаконної обробки та випадкової втрати, знищення, пошкодження у зв'язку з умисним приховуванням, ненаданням чи несвоєчасним їх наданням, а також на захист від надання відомостей, що є недостовірними чи ганьблять честь, гідність та ділову репутацію фізичної особи;

8) звертатися зі скаргами на обробку своїх персональних даних до Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини або до суду;

9) застосовувати засоби правового захисту в разі порушення законодавства про захист персональних даних;

10) вносити застереження стосовно обмеження права на обробку своїх персональних даних під час надання згоди;

11) відкликати згоду на обробку персональних даних;

12) знати механізм автоматичної обробки персональних даних;

13) на захист від автоматизованого рішення, яке має правові наслідки. Для поновлення, отримання доступу, внесення змін, блокування або видалення своїх персональних даних, відкликання згоди на обробку персональних даних, яке Вами надано Компанії згідно цієї Політики, або в разі наявності будь-яких зауважень, побажань чи претензій щодо Ваших персональних даних, які обробляються компанією, будь ласка, звертайтеся до Компанії: по електронній пошті на info@forumkyiv.org